Your browser (Internet Explorer 7 or lower) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.

X

Samsung Galaxy XCover

Hvorfor er der endnu ikke en ordentlig smartphone til de mere terrængående oplevelser. Det kan være til dykning eller forhindringsbaner, hvor der er mudder og vådt. Det ser ud til, at svaret er på vej med en Samsung Galaxy Xcover.

Hvilke specifikationer har Samsung Galaxy Xcover

Det er en smartphone med tæthedsgrad IP67. Det er noget der er til at tage og føle på. Det betyder at den kan holde til mere end alle andre smartphones hvad angår vand. Det vil sige du kan tabe den ned i toilettet, lade den blive oversprøjtet med vand og alligevel vil den fungere upåklageligt. Den er 100 % tæt ned til 1 meters dybde. Umiddelbart er der ikke andre smartphones på markedet, som Samsung Galaxy Xcover, der kan holde til dette.

Selve skærmen på Samsung Galaxy Xcover, er på 3.6 tommer og det er ridsefrit. Det gør at denne smartphone kan bruges til mange formål ude i marken. Uanset om du er militærmand, extreme sports udøver eller noget helt tredje, vil Samsung Galaxy Xcover være et godt valg for dig, når du er udendørs.

Kameraet på Samsung Galaxy Xcover, er også et ganske fornuftigt kamera i forhold til hvad telefonen skal bruges til. Det er på 3.2 megapixel og har LED flash blitz med også. Når Samsung Galaxy Xcover har den tæthedsgrad den har, vil det også kunne lade sig gøre at bruge den til at tage billeder under vand, dog max på 1 meters dybde.

Styresystemet Samsung Galaxy Xcover kommer med, er Androids Gingerbread. Det er et godt og velafprøvet styresystem fra Android. Det er forholdvis intuitivt at finde rundt i og let at bruge. Hastigheden på datatransmissioner er på max 7.2 Mbps. Det gør at du sagtens kan uploade større billeder og filer til for eksempel facebook.

Derfor skal du vælge en Samsung Galaxy Xcover

Når den nu både er vind og vandtæt, kan holde til mudder på sig og kan bruges som alle andre smartphones, må det siges at være et oplagt valg til langt de fleste folk der bruger meget tid i naturen. Tænk på de muligheder du har for at kaste dig ud i et vandhul og få taget de billeder du altid har ønsket at tage og smide dem på Facebook med det samme.

Fordelene er mange med en smartphone som Samsung Galaxy Xcover. Du kan være naturelsker, du kan være håndværker, du kan være i militæret, du kan dyrke extreme sport. Uanset hvad du ønsker at bruge den til, vil Samsung Galaxy Xcover være et godt valg, hvis du ønsker en robust smartphone.

VN:R_N [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +2 (from 4 votes)

Martin Byskov