Your browser (Internet Explorer 7 or lower) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.

X

Samsung Galaxy S2

Om noget var Samsung Galaxy S2, noget der virkelig fik Android smartphones tilbage på sporet, efter de havde været sat af Apple, med deres Iphone. Med Samsung Galaxy S2′s mange kvaliteter, er der en stor og kompetent modspiller til alle andre smartphones.

Specifikationer for Samsung Galaxy S2

Her startes der med skærmen, der er lavet i Gorilla-glas der er ridsefrit. Den kører med Super AMOLED plus, som giver en virkelig god opløsning rent skærmmæssigt. Opløsningen på selve skærmen er 800×480 pixels, størrelsen på skærmen er 4.27 tommer. Selv om opløsningen på Iphone 4 er bedre, er det ikke en bedre skærm, end den der er på Samsung Galaxy S2. Den er virkelig flot og man forstår hurtigt hvorfor Samsung er en af de førende producenter, når det gælder skærme.

Den dual core processer der følger med Samsung Galaxy S2, er på 1.2 Ghz, hvilket er hurtigt, meget hurtigt. Alle afviklinger af applikationer, spil og navigeren rundt på selve brugerfladen gør at du ikke føler Samsung Galaxy S2 på noget tidspunkt virker langsom, hvilket ellers godt kan være problemet med flere af de andre android smartphones der er på markedet. Du får altså også her en fuld kompetent smartphone, der navigerer hurtigt rundt og bare fungerer, ved at vælge Samsung Galaxy S2.

Internettet på Samsung Galaxy S2

Trådløse forbindelser fungerer upåklageligt på Samsung Galaxy S2. Det reagerer meget hurtigt når du trykker på de tilhørende knapper, det gælder for både trådløst internet og bluetooth, på Samsung Galaxy S2. Større websites bliver indlæst hurtigt, hvilket også kan forbedres endnu mere. Det kan det ved at du slår flash fra på Samsung Galaxy S2.

En lille sjov eller bemærkelsesværdig detalje, det er op til dig at bestemme det, er at signalstyrken selvom du er forholdsvis tæt på det trådløse internet viser lav signalstyrke. Om det er meningen eller ej er svært at afgøre, den er dog meget stabil og forbliver på internettet. Mail, kalender og kontakter kan synkroniseres med flere af de førende mailoperatører, det være sig google, hotmail, outlook og Yahoo.

Kameraet på Samsung Galaxy S2

Er absolut også af en god kvalitet. Det er på hele 8 megapixel og tager meget skarpe billeder. Det har også fotolys og der er en video hd optager med også. Derfor er det kamera der følger trop med resten af Samsung Galaxy S2 i kvalitet og brug.

Ved at vælge en Samsung Galaxy S2, får du en smartphone der virkelig udfordrer Iphone på alle fronter. Den er hurtigere med en processer på 1.2 Ghz, den reagerer lynhurtigt og internettet er en nydelse at gå på.

Det er en super god smartphone du vælger, ved at vælge Samsung Galaxy S2

VN:R_N [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)

Martin Byskov